aboutus

Chongqing Xincheng Refrigeration Equipment Parts Co., Ltd.

Chongqing Xincheng Refrigeration Equipment Parts Co., Ltd. Chongqing Xincheng Refrigeration Equipment Parts Co., Ltd. Chongqing Xincheng Refrigeration Equipment Parts Co., Ltd. Chongqing Xincheng Refrigeration Equipment Parts Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: TUANBANG
Aantal werknemers: 50~60
Jaarlijkse omzet: 20000000-30000000
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Opgericht in 1998, Openbare wordt de Vennootschap van het de Koelingsmateriaal van Chongqing Xincheng gevestigd in Chungqing-stad die onder de directe controle van de centrale overheid is.
Als professionele fabrikant, hebben wij meer dan twintig jaar rijke ervaringen in Onderzoek en ontwikkeling in koelingsdelen en materialen geaccumuleerd. Met gevorderd materiaal en professioneel R&D-team, is de kwaliteit van onze producten meer en meer populair onder klanten geworden. 
Naast onze hoofd vervaardigde producten, vestigden wij schip ook het op lange termijn van de bedrijfsstrategiesamenwerking met vele belangrijke fabrieken, zoals koperproducten, isolatiematerialen, koelmiddel, koelingsuitrusting, AC compressor, allerlei verschillende handhulpmiddelen en andere koelingsvervangstukken. Al deze producten en fabrieken zijn gekwalificeerd met relevante certificaten, zoals WaterMark, Kitemark, CSA, SABS, TUV, WHI, WRAS, UPC, BV, CRN, CUPC, Ce, RoHS, UL, 3C, CITIZENS BAND, ISO9001 en enz.
 

-02-
Geschiedenis

Opgericht in 1998, Openbare begon de Vennootschap van het de Koelingsmateriaal van Chongqing Xincheng met koelingsdelen en de hulpmiddelenzaken, het originele kapitaal waren vier duizend ons dollars.

 

Na 20 jaar ontwikkelings, heeft het bedrijf een grote chage en een stap in een nieuwe era gemaakt. Met 1,6 miljoenen geregistreerd kapitaal, Openbare had de Vennootschap van het de Koelingsmateriaal van Chongqing Xincheng totale verkoop bij 16 millons ons dollars gemaakt. Verder, hebben wij onze eigen fabriek gevestigd om de panelen van de polyurethaansandwich, en holdingsvoorraad in de belangrijke koperfabriek, de fabriek van het koelmiddelengas en de fabriek van isolatiematerialen te produceren.

 

Met sterke productiecapaciteit en strikte kwaliteitscontroleprocedures, zijn wij altijd gewonnen klantenvertrouwen geweest en stabiele samenwerking tussen bedrijven gesnakt. Tot hiertoe, richt de Koeling van Chongqing zich Xincheng op een geografisch diverse die clientèle over vijf continenten wordt uitgespreid, elk waarvan verschillende normen en vereisten heeft. Wij vergen grote trots in onze producten die individueel worden gemaakt om de behoeften van onze klanten aan te passen. Wij voeren naar meer dan 40 landen over de wereld, met inbegrip van Australië, Brazilië, Finland, Duitsland, Italië, Japan, Portugal, Spanje, Zuid-Korea, Zwitserland, Taiwan en Thailand uit. Onze clientèle omvat de fijnste namen van een aantal van de wereld in het shirting, het afdekken en kleding.

 

Naast de bedrijfsinformatie hierboven, hebben wij establised ook onze Tak van Hongkong voor opdrachtgemak.

 

Voordien

 

 

Nu

 

 

-03-
Dienst

Als professionele deskundige op koelingsgebied, zijn wij uw beste keus van het One-Stop Winkelen en de beroeps raadpleegt bij de koelingserkenning. 

 

Wij geloven dat na u die ons behandelen, u als gast thuis zult voelen.

 

-04-
Ons Team

R&D-Team

Productieteam

Opslaand Team

Op de markt brengend Team

Verkoopteam

De Dienstteam na verkoop

 

Contactgegevens